Пріоритетні напрями еколого-економічного управління земельними ресурсами - Бочко, О.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
У статті розкрито основні напрями еколого-економічного управління земельними ресурсами в сучасних умовах. З метою вдосконалення системи такого управління обґрунтовано головні довго- та короткострокові цілі. Запропоновано створення інформаційної системи державного моніторингу земельних ресурсів для отримання достовірної та чіткої інформації про їх сучасний стан.