Нечіткі булеві змінні та їх застосування - Провотар, О.О. (Компьютерная математика, 2015)
Розглядаються так звані нечіткі булеві змінні та їх застосування в задачах прогнозування. Пропонується підхід до розв’язання таких задач методами індуктивної ма-тематики.