Методи розробки інструментальних засобів комп’ютерної алгебри на основі моделе-орієнтованого підходу - Давидов, О.П. (Компьютерная математика, 2015)
Розглянуто процес моделе-орієнтованої побудови інструментальних засобів комп’ютерної алгебри. Запропоновані нові, модифіковані інструментальні засоби, що мають покращений інтерфейс користувача та можливості автоматизованої генерації коду мовою Maude. Такі інструментальні засоби реалізовані і протестовані в середовищі авторської експериментальної програмної системи. Вони можуть бути використані для автоматизації розробки застосувань комп’ютерної алгебри та переписування термів на основі моделе-орієнтованого підходу.