Плитковий гібридний алгоритм факторизації розріджених блочно-діагональних матриць з обрамленням - Хіміч, О.М.; Сидорук, В.А. (Компьютерная математика, 2016)
Розглядається новий гібридний алгоритм розв’язування систем лінійних алгебраїчних рівнянь з розрідженими симетричними додатно визначеними матрицями на комп’ютерах з графічними прискорювачами. Подано результати апробації алгоритму на багатоядерному комп’ютері з графічними прискорювачами Інпарком.