Виявлення контурів у цифрових зображеннях із використанням нечіткої логіки - Мороз, О.І. (Компьютерная математика, 2016)
Розглядається процес нечіткої обробки зображень. Пропонується алгоритм виявлення контурів цифрового зображення на основі нечіткої логіки.