Нейромережі GAN в створенні нових моделей - Самолюк, Т.А. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2019)
Розглянуто технології генеративних змагальних мереж, наведено засоби та ресурси для їх вивчення та використання. Досліджено методичне застосування GAN для створення моделі та інструменту навчання згорткової мережі.