Видатний історик, педагог і дослідник життя української жінки - Рекрут, В. (Краєзнавство, 2015)
Рецензія на книгу: Петренко І.М. Історик Наталія Мірза-Авакянц (1888-1940?): життя і наукова спадщина / І.М. Петренко. – Полтава: ПУЕТ, 2014. – 181 с.