Аналіз властивостей електронних підписів на базі MQ-перетворень - Кудряшов, І.С.; Малєєва, Г.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2019)
У статті представлена загальна схема створення електронного підпису із застосуванням мультиваріативних перетворень. Наведені результати оцінки механізмів електронного підпису відносно загальноприйнятих критеріїв. Як основні умовні критерії використані довжини ключових даних та результату криптографічного перетворення, тобто електронного підпису, а також обчислювальна ефективність створення підпису та його перевірки.