Порівняльний аналіз постквантових асиметричних алгоритмів шифрування - Онопрієнко, В.В.; Пономар, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2019)
Робота присвячена аналізу кандидатів на постквантовий стандарт асиметричного шифрування.