Про деякі задачі ідентифікації щільності теплового потоку температурного стану циліндричної оболонки з порожниною - Аралова, А.А. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2020)
Розглянуто деякі питання розв’язання, з допомогою градієнтних методів, обернених задач теплопровідності складеного циліндру. Представлено результати розв’язання деяких модельних прикладів.