Реалізація дослідницько-інноваційного потенціалу університетів як невід’ємного складника їх діяльності - Луговий, В.І.; Слюсаренко, О.М.; Таланова Ж.В. (Наука та наукознавство, 2019)
Проаналізовано мету, організацію, кадрове і фінансове забезпечення сфер вищої освіти (ВО) та досліджень і розробок (ДР) в Україні та провідних країнах.