Олександр Богомолець і діяльність Академії наук України в часи його президентства (1930-1946) - Дупленко, Ю.К. (Наука та наукознавство, 2019)
Статтю присвячено постаті О.О. Богомольця, президента Академії наук України в 1930—1946 рр.