Періодичному закону хімічних елементів 150 років (Наука та наукознавство, 2019)
Періодичний закон — фундаментальний закон природи, який визначає властивості хімічних елементів, простих речовин, а також склад і властивості сполук, які перебувають у періодичній залежності від значень зарядів ядер атомів.