50 років висадці людей на Місяці (Наука та наукознавство, 2019)
16 липня 1969 р. запущено американський пілотований космічний корабель «Аполлон-11», який уперше доставив на поверхню Місяця астронавтів Ніла Армстронга (командир корабля), Едвіна Олдріна (пілот місячного модуля); Майкл Коллінз залишався в орбітальному блоці на навколомісячній орбіті.