46-й Симпозіум Міжнародного комітету з історії технологій (ICOHTEC) на тему «Технологія та влада» - Войтюк, О.С.; Жабін, С.О. (Наука та наукознавство, 2019)
З 22 по 27 липня 2019 р. у м. Катовіце (Польща) на базі Сілезького університету відбувся 46-й Симпозіум Міжнародного комітету з історії технологій (ІСОНТЕС) на тему «Технологія і влада».