Розвиток та становлення інноваційної системи в Данії: статистичний огляд - Баланчук, І.С. (Наука, технології, інновації, 2019)
Автор продовжує серію досліджень щодо історії, особливостей і ключових моментів становлення інноваційних систем скандинавських країн. Уже були проаналізовані науково-інноваційні екосистеми в таких країнах Північної Європи, як Швеція, Фінляндія, Ісландія. На черзі ознайомлення з особливостями розвитку інновацій у Данії.