Сільське господарство; водопостачання та очищення води; нанотехнології; матеріали та обладнання для медичної техніки (Наука, технології, інновації, 2019)
Трансфер технологій — є головною формою просування інновацій. Це процес продажу технології і “ноу-хау”, як з технічної, так і з комерційної точки зору. Процес трансферу технологій — це окремий сегмент процесу впровадження науково-технічних досягнень, що відрізняється тим, що об'єктом впровадження є не просто якийсь прилад чи інший матеріальний об'єкт, отриманий в ході наукової діяльності, а технологія як формалізована сукупність інваріантних відтворюваних прийомів і етапів вирішення певного класу задач.