Підготовка наукових кадрів як основа формування інтелектуального капіталу країни - Вавіліна, Н.І. (Наука, технології, інновації, 2019)
У статті проаналізовано стан і тенденції підготовки наукових кадрів в аспірантурі та докторантурі України в період 2010–2018 років.