Автоматизована система розрахунку коригувальних мас і прогнозування залишкової вібрації при динамічному балансуванні турбоагрегатів - Трикуш, Н.П.; Сегеда, І.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2018)
Проаналізовано технологію динамічного балансування турбоагрегатів. Створено автоматизовану систему, що виконує аналіз рівня вібрації і підбір вантажу для її усунення. Удосконалено технологію розрахунків коригувального вантажу для кожного підшипника з метою отримання більш точних і швидких результатів.