Експериментальне дослідження проблем детектування закладних пристроїв засобами нелінійної локації - Леонтьєв, В.О.; Ляховченко, Н.В.; Сінюгін, В.В.; Скутельник, І.В.; Приймак, А.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2018)
Проведено експериментальні дослідження проблем виявлення закладних пристроїв нелінійним локатором. Лабораторні дослідження проводилися при використанні різних напівпровідникових елементів з різною довжиною ніжок. Отримані результати показали, що довжина ніжок напівпровідникових елементів впливає на їхнє детектування.