Метод ідентифікації користувача за клавіатурним почерком на основі нейромереж - Данилюк, І.І.; Карпінець, В.В.; Приймак, А.В.; Яремчук, Ю.Є.; Костюченко, О.І. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2018)
Проведено експериментальне дослідження можливості використання дворівненої нейромережі з вбудованою сигмоїдною активаційною функцією для покращення точності ідентифікації користувача за клавіатурним почерком, а також проведено порівняння запропонованого методу ідентифікації з існуючими. Отримані результати показали, що запропонований метод має кращу точність ідентифікаціїна 1-15 %.