Монетарна система Волині в період формування грошового господарства в часи Давньоруської держави - Пасюк, І. (Краєзнавство, 2015)
Головна увага у статті відведена дослідженню формування грошової системи Волинської землі. Аналізу піддано грошове господарство в докняжі часи та в період Давньоруської держави, визначено головні напрямки розвитку грошового обігу тієї доби, описано основні види грошових одиниць Давньої Русі.