Волинська трагедія 1943 р.: усно-історичний аспект - Каліщук, О. (Краєзнавство, 2015)
У статті розглядаються особливості використання усно-історичних методів у дослідженні волинської трагедії. Проаналізовано особливості свідчень про українсько-польське протистояння у роки Другої світової війни та з'ясовано їх місце у розширенні джерельної бази.