Корпоративний сектор у сільському господарстві Волинської області у 2000–2010 роках - Шабала, Я. (Краєзнавство, 2015)
У статті висвітлюється процес формування корпоративного сектора сільського господарства Волинської області, аналізується його структура, характеризуються головні показники економічної діяльності різних типів господарств та підприємств.