Видатні пам'ятки, знакові історичні, культурні постаті у сучасному культурно-інформаційному просторі України - Мех, Н. (Краєзнавство, 2015)
У статті висвітлюється роль видатних пам'яток, культурних продуктів минулих століть, а також роль видатних особистостей, знакових історичних, культурних постатей у процесі формування сучасного розгалуженого культурно-інформаційного поля з вкрапленнями з минулого.