Володимир Васильович Грабовецький (Краєзнавство, 2015)
На 88-му році життя відійшов у вічність видатний український вчений, історик, доктор історичних наук, професор кафедри історії України, Почесний професор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, засновник і директор Історико-меморіального музею О.Довбуша, заслужений діяч науки і техніки України, академік Академії наук Вищої школи України НАН України, почесний голова Івано-Франківської обласної організації національної спілки краєзнавців України ГРАБОВЕЦЬКИЙ ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ Краєзнавці України та Прикарпаття схиляють голови перед світлою пам'яттю свого колеги.