Прогнозування частоти неперіодичних сигналів на основі згорткових нейронних мереж - Субботін, С.О.; Корнієнко, О.В.; Дрокін, І.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2018)
Вирішено завдання створення математичного забезпечення для побудови прогнозних моделей на основі згорткових нейронних мереж. Запропоновано метод використання згорткових нейронних мереж для прогнозування частоти неперіодичних сигналів. Вирішено практичне завдання прогнозування частоти вібрацій авіаційних двигунів при проведені їхніх випробувань. Виконано побудову нейромережевих моделей, їхнє навчання та тестування на даних, які було зібрано з датчиків вібрацій при проведені випробувань авіадвигуна. Порівняно результати тестування всіх побудованих моделей.