Метод формалізації процесу прийняття рішення на базі теорії порогових елементів - Азарова, А.О.; Роїк, О.М.; Поплавський, А.В.; Павловський, П.В.; Ткачук, А.П. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2018)
Проведено дослідження та обґрунтовано можливість використання теорії порогових елементів для формалізації процесу прийняття складних неструктурованих рішень, а також розроблено відповідний метод класифікації різних об’єктів на основі математичного апарату порогових елементів