Чисельність та правове становище київського міщанства в кінці XVIII – середині ХІХ ст. - Кохан, О. (Краєзнавство, 2016)
У статті з'ясовується чисельність київського міщанства в кінці XVIII – середині ХІХ ст. Аналізуються зміни у правовому становищі київських міщан в умовах панування Російської імперії.