Картографічні матеріали з фондів державного архіву Харківської області як джерело вивчення Слобідсько-Українського поселення кавалерії - Маршала, А. (Краєзнавство, 2016)
У статті досліджуються інформаційні можливості карт та топографічних планів населених пунктів та округів Слобідсько-Українського військового поселення кавалерії як історичного джерела, що дозволяє розглянути діяльність Межової Комісії, особливості будівельних процесів та територіальний устрій військових поселень в Слобідсько-Українській губернії.