Острівні монархії в гетьманському дипломатичному баченні міжвоєнної доби - Євтух, В. (Краєзнавство, 2016)
Рецензія на книгу: Потульницький Володимир. Дипломатія Павла Скоропадського (військово-дипломатичні стосунки гетьмана з острівними монархіями у 1926–1943 рр.). – Харків: Акта, 2014. – 312 с.