Інформаційне повідомлення про Пленум Правління НСКУ (Краєзнавство, 2016)
25 листопада 2016 року в приміщенні факультету історичної освіти Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова відбувся пленум Правління Національної спілки краєзнавців України. У заході взяли участь представники центрального проводу Спілки, очільники обласних організацій, відомі краєзнавці та громадські діячі з більшості регіонів України.