Документи з історії парафіяльного церковного землеволодіння на Брацлавщині кінця XVIII – першої чверті ХІХ століть (на матеріалах села Парпурівці Вінницького повіту) - Зінченко, А.; Петренко, О. (Краєзнавство, 2016)
Пропонований читачам комплекс документів та коментар до них висвітлюють боротьбу за церковні землі між унійним та православним духовенством в селі Парпурівці Вінницького повіту після переведення цієї парафії на православ'я в обставинах утвердження на Правобережній Україні Російської православної церкви та імперської адміністрації наприкінці XVIII ст.