Доля навчальної літератури під час нацистської окупації України на території зони військової адміністрації - Титаренко, Д. (Краєзнавство, 2016)
У публікації розглянуто деякі аспекти адаптації, підготовки та використання навчальної літератури під час нацистської окупації України на території зони військової адміністрації. Охарактеризовано вплив окупаційних управлінських та пропагандистських структур, представників місцевої педагогічної громадськості на зміст та параметри використання навчальної літератури.