Соціально-демографічні процеси у Полтавській губернії під час Першої світової війни - Саранча, В. (Краєзнавство, 2016)
У статті розглянуто динаміку чисельності, склад і заняття населення Полтавської губернії у 1914-1917 рр. Проаналізовано основні показники демографічної статистики регіону періоду Першої світової війни.