Одеські адреси скульптора Бориса Едуардса - Кудлач, В. (Краєзнавство, 2016)
Стаття присвячена Борису Едуардсу, видатному одеському скульптору європейського рівня у період його активної виставкової діяльності як члена Товариства південноросійських художників (ТПРХ) у першій половині 1890-х рр. На основі довідкової та адресно-довідкової літератури, каталогів виставок ТПРХ, мап міста та окремих мистецтвознавчих видань досліджується місце проживання Б. В. Едуардса в Одесі в означений період.