"Ті хто натискали на гачок": коменданти НКВС УРСР та УНКВС Київської області у часи "Великого терору" - Бажан, О.; Золотарьов, В. (Краєзнавство, 2016)
У статті вивчаються персоналії виконавців смертних вироків у системі радянських органів держбезпеки УРСР у другій половині 1930- х років.