V "Сікорські читання" у Переяславі - Нагайко, Т. (Краєзнавство, 2016)
18 жовтня у Переяславі-Хмельницькому відбувся V Всеукраїнський історико-культурологічний форум «Сікорські читання». Цей традиційний захід, присвячений пам'яті визначного музейного діяча Михайла Сікорського, було організовано у тісній співпраці колективів ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди», Національної спілки краєзнавців України, Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» та ГО «Переяславський Скарб».