Лауреати Премії імені Дмитра Яворницького 2016 року (Краєзнавство, 2016)
25 листопада 2016 року в рамках роботи пленуму Правління Національної спілки краєзнавців України відбулося урочисте вручення Премії імені Дмитра Яворницького НСКУ 2016 р. Відзнака щорічно присуджується за вагомий внесок у справу вивчення, дослідження і популяризації історико-культурних і природних багатств рідного краю. У 2016 р. лауреатами премії стали кандидати, подані від Івано-Франківської (М. В. Сигидин) та Полтавської (О. І. Панченко) обласних організацій НСКУ.