Путівник по мережевих краєзнавчих ресурсах ОУНБ України на сайті Національної історичної бібліотеки України - Чеховська, І. (Краєзнавство, 2016)
У статті йдеться про Путівник по мережевих краєзнавчих ресурсах ОУНБ України, який розміщений на сайті Національної історичної бібліотеки України, як своєрідний методичний посібник в електронній формі, що містить універсальну інформацію про мережеві краєзнавчі ресурси України.