Наукова конференція до 70-річчя Союзу Українців у Великій Британії - Курляк, Ф. (Краєзнавство, 2016)
У Центральному домі Союзу Українців у Великій Британії (СУБ) в Лондоні 5 листопада відбулася наукова конференція на тему «Історія становлення Союзу Українців у Великій Британії: створення і діяльність у джерелах та новітніх дослідженнях», присвячена 70-річчю організації. У ній взяло участь близько 70 учасників, серед яких представники держави, науковці з України, Британії і Шотландії, працівники музейних, бібліотечних, архівних установ. Листовне привітання надіслав міністр культури України Євген Нищук.