Жива пам'ять про повоєнний голод 1946-1947 років: спогади очевидців - Ковпак, Л. (Краєзнавство, 2016)
Рецензія на книгу: 1946-1947. Голод в Україні. Збірник спогадів / Національний музей історії України у Другій світовій війні. Меморіальний комплекс. – К., 2016. – 128 с.: іл..