Монументальні видання наукової спадщини Василя Доманицького - Дмитренко, М.; Козар, Л. (Краєзнавство, 2016)
Рецензія на книги: Доманицький Василь. З науково-творчої спадщини: У 4 кн. / Упорядник В. Поліщук. – Черкаси: [Чабаненко Ю.А.], 2010. – Кн. 1: Статті, нариси, рецензії. – 440 с.; Кн. 2: Статті, рецензії, огляди, бібліографія. – Черкаси, 2011. – 410 с.; Кн. 3. – Черкаси, 2013. – 512 с.; Кн. 4. – Черкаси, 2016. – 462 с. Чистому серцем: Пам'яти Василя Доманицького / Упоряд. і ред. В. Поліщук. – Перевид. 1912 р. з “Додатками” / За участю В. Мовчана. – Черкаси: Чабаненко Ю. А., 2010. – 176 с. Невтомний робітник на рідній ниві: Василь Миколайович Доманицький (до 100-річчя від часу смерті) [Текст]: наук.-допом. біобібліограф. покажчик / уклад.: Л. Т. Демченко, Н. В. Адешелідзе. – Черкаси: Чабаненко Ю. А., 2010. – 60 с.