Музей і суспільство: новітні підходи до діалогу - Титова, О. (Краєзнавство, 2016)
Рецензія на книгу: Маньковська Р. В. Музеї України у суспільно-історичних викликах ХХ – початку ХХІ століть . – Львів: Простір-М, 2016. – 408 с.