Інформаційне повідомлення про VІ з'їзд Національної спілки краєзнавців України (Краєзнавство, 2017)
23 січня 2017 року в приміщенні конференцзали Інституту історії України НАН України відбувся VI (черговий) з'їзд Національної спілки краєзнавців України, на якому було обговорено та затверджено: звіт Правління НСКУ за 2012–2016 рр., звіт Ревізійної комісії НСКУ за аналогічний період, зміни до Статуту НСКУ; обрано: Голову Спілки, його Заступників, Відповідального секретаря, новий склад Президії та Правління, Ревізійної комісії НСКУ.