Історико-краєзнавчі дослідження на Одещині у другій половині ХХ століття: vтенденції та напрямки - Щербина, Н. (Краєзнавство, 2017)
У статті розглядаються становлення краєзнавчого руху на Одещині різноманітні напрямки історико-краєзнавчих досліджень в регіоні у другій половині ХХ століття.