Історія приміських трамвайних ліній Києва. III. Деміївський трамвай - Машкевич, С. (Краєзнавство, 2017)
Стаття присвячена історії Деміївського трамвая — приватного транспортного підприємства в передмісті Києва - Деміївці, що функцiонувало з 1908 по 1920 рік.