До нових горизонтів пізнання (Григорій Васильович Самойленко) - Забарний, О. (Краєзнавство, 2017)
У статті розповідається про життєвий шлях і наукову діяльність відомого в Україні вченого і краєзнавця, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора філологічних наук, професора Ніжинського державного університету Григорія Васильовича Самойленка.