Джерела формування та становище робітників легкої промисловості Наддніпрянської України в другій половині ХІХ – на початку ХХ століття - Левицький, В.; Москалюк, М. (Краєзнавство, 2017)
У статті розглянуто питання джерел формування та з'ясовано становище робітників легкої промисловості у Наддніпрянській Україні в другій половині ХІХ – на початку ХХ століття та їх вплив на соціально-економічний розвиток краю.