Черкащина в добу Української революції 1917–1921 рр. - Голиш, Г. (Краєзнавство, 2017)
Рецензія на книгу: Мельниченко Василь. Черкащина в добу Української революції 1917–1921 рр. : навчальний посібник / В. М. Мельниченко. – Черкаси : Вертикаль, 2017. – 200 с. : [фото].